Joc de Taula Ecosoly

Els amics de Campdelasort ens envien la bona notícia de l’arribada d’un joc de taula de temàtica solidària.
L’Associació Imagina que és membre de la Xarxa d’Economia Solidària des del seu inici, i està especialitzada en reclam publicitari, souvenirs, jocs i manualitats , ens proposa a les entitats de la XES de fer un joc de taula per difondre, sobretot entre la gent més jove, els conceptes bàsics d’economia solidària, mercat social…, i alhora donar a conèixer les nostres empreses.
Ells es comprometen a fer el joc, que s’anomenaria ECOSOLY, i a tenir-lo per la Fira d’Economia Solidària si hi entre 40 i 45 empreses i entitats de la XES que puguin comprar per avançat un mínim de 10 jocs cada una a 10 euros (100 euros, per tant), amb la qual cosa ja els surt a compte i es posarien a fabricar un mínim de 500 jocs.
Les regles de l’ECOSOLY estan pensades perquè s’entenguin en un temps màxim de cinc minuts; l’objectiu del joc consisteix a dur a terme un dels sis projectes socials proposats en targetes o per altres mitjans (intercanvi, comodí…).
El joc el tenen pensat perquè sigui comprensible i atractiu entre la franja d’edat 6/99 anys, hi poden jugar fins a 6 persones i dura un màxim de 45 minuts. El tauler consta d’unes 40/45 caselles, una per cada empresa o entitat que aporti els 100 € a canvi de disposar de 10 jocs.
Els elements del joc són:
  • Bossa de cotó eco i CJ
  • Taulell de 40 x 28 plegat en 2
  • 1 llibret DINA A 5 de 16 pàgines amb preguntes i més
  • 6 fitxes
  • 2 daus
  • 12 targetes amb 6 projectes i 6 comodins
Tots els materials són mediambientalment respectuosos i, si pot ser, de comerç just. La producció es du a terme en col·laboració amb Fundació Ginesta, entitat dedicada al col·lectiu de salut mental.
La Permanent de la XES pensem que és una proposta molt interessant: ajuda a visibilitzar entre un públic familiar l’economia solidària i les nostres empreses (cada una de les quals apareix en una casella del tauler).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s