Diada Mundial de Cooperativisme al Poblenou

ica2014logoEl proper dissabte 5 de juliol se celebra la Diada Mundial del Cooperativisme. Es tracta d’un dia per reivindicar i fer visible el cooperativisme arreu del planeta. Durant els anys 30 a Catalunya aquesta festivitat va tenir molt de ressó, després com tantes altres coses, va desaparèixer fins l’any passat en que es va recuperar  fent-se una jornada al poblesec.

Enguany els promotors de la iniciativa han volgut celebrar-la al Poblenou i han triat com a seu la FLOR DE MAIG. Com que això és casa nostra i el nostre esperit és justament el de cooperar la CCCP –Coordinadora de Cooperatives de Consum del Poblenou– ens hem ofert com a amfitrions per preparar el sopar. No hem volgut encarregar a ningú de fora la preparació d’aquest àpat sinó que hem pensat de fer-ho a la nostra manera: COOPERANT ENTRE TOTES I TOTS AMB PRODUCTES DE LES NOSTRES COOPES.  Per coherència i perquè pensem que és la millor manera de celebrar-ho. Així que ara necessitem la teva cooperació perquè tot surti rodó. Hi ha diverses possibilitats per materialitzar aquesta col·laboració així que t’ho posem fàcil. Si us plau, tria aquella que puguis dur a terme i fes també tú d’amfitrió, et necessitem.

Les possibilitats són:

a) Cuinant des de casa. Simplement hauràs de fer una de les següents preparacions i dur-la a la nevera de la teva cooperativa (o de qualsevol altra) el dimecres 2 de juliol:

– Opció 1: Bollir amb pela més o menys 1kg de patates.
– Opció 2: Bollir amb pela  més o menys 0,5kg de pastanagues.
– Opció 3: Bollir i deixar amb closca 2 ous.
– Opció 4: Preparar 0,5 kg d’algun paté senzill, hummus o algun untable.
– Opció 5: Qualsevol altra preparació lliure que vulguis aportar al sopar

b) Col·laborant el mateix dia del sopar. Hauries d’acudir sobre les 18,30 a la Flor de Maig per cooperar en els preparatius de tot plegat.
Sigui quina sigui la manera que triïs necessitem el teu compromís. Si us plau, fes-nos-ho saber contestant aquest correu (5@mespilus).
Aviat t’enviarem més info sobre aquesta diada ara simplement volem demanar la teva col·laboració.

Moltes gràcies per cooperar en la celebració del cooperativisme!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s